Tingkatkan Jualan dengan Produk Unggulan

Tingkatkan Jualan dengan Produk Unggulan
Salah satu kegagalan peniaga pemula dalam membina perniagaan adalah kerana tidak boleh menentukan produk unggulan yang dimiliki.

Sebuah perniagaan baru biasanya akan mudah hilang ketika pelanggan tak mampu melihat apa yang menarik dari produk yang ditawarkan. Penyebabnya boleh berbeza-beza, mulai dari bungkusan yang kurang menarik, persembahan, cara jualan, promosi, atau kerana pelanggan bingung dengan banyaknya pilihan produk yang ditawarkan.

Lain halnya ketika pelanggan ditawarkan satu produk yang dibungkus dengan menarik, berkualiti baik, dengan bahasa promosi memikat serta perkhidmatan yang memuaskan. Sekali berkunjung, mereka akan kembali lagi. Di sinilah pentingnya sebuah produk unggulan.

Anda boleh saja mempunyai pelbagai jenis produk untuk dijual. Namun tetap saja, anda harus mempunyai satu produk yang menjadi pilihan usaha anda. Contohnya, ketika anda memutuskan membuka warung bakso, anda boleh saja melengkapinya dengan mi ayam, jus atau ais kelapa muda.

Baca juga Cara Mudah Menjual


Fokus pembangunan perniagaan anda seharusnya pada bagaimana bakso yang anda jual mempunyai kelebihan dari warung bakso lain. Contohnya, anda fokus pada pembangunan kualiti rasa atau penambahan topping. Bakso tulang sumsum Hakami, Bogor, dikenali kerana menyajikan potongan tulang kaki lembu. Bakso Malang Cak Eko mempunyai produk bakso rawit.

Keunggulan-keunggulan itulah yang akhirnya akan diingat pelanggan dan membuat mereka ingin kembali lagi. Ingat! Sebuah perniagaan terkenal kerana biasanya mempunyai produk khas yang mudah diingat pelanggan.
Previous
Next Post »
1 Komentar
avatar
Anonim 03:24
delete

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.

Balas

Ads by google